ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

Ilmoittaudu sitovasti syksyn 2017 ryhmiin sivun alareunassa olevalla ilmoittautumiskaavakkeella (skrollaa alas). Olemme ilmoittautumisista yhteydessä sähköpostilla/puhelimitse mahdollisimman pian, mutta ole kärsivällinen erityisesti toimiston kesäloma-aikana! Huomioi, että ilmoittautuessasi nettisivu päivittyy ilman erillistä ilmoitusta silloinkin, kun ilmoittautuminen onnistuu ja se saattaa näyttää siltä ettei ilmoittautuminen toimi. Jos ilmoittautumislomake antaa virheilmoituksen tai ei avaudu, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen ouluntahtisirkus@gmail.com – laita viestiin nimesi, syntymävuotesi, ryhmätoiveesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Alaikäisiltä ilmoittautumiseen laitetaan huoltajan yhteystiedot. Mahdollisista ryhmämuutoksista olemme aina yhteydessä, jotta löytäisimme sopivan ryhmän ja harrastusajan kaikille halukkaille. Lukukausi alkaa 14.8.2017!

Syksyn ryhmäjako on edelleen hieman kesken, varmistamme paikat ryhmissä mahdollisimman pian.

Päivitämme lisätietoja tulevista ryhmistä nettisivuillemme heinäkuun aikana.

PERUUTUKSET

Ilmoittautuminen on aina sitova, koska varaamme tällöin ryhmästä paikan. Lukuvuoden alettua vapaita paikkoja voi kysellä sähköpostilla tai soittamalla sirkuksen toimistoon.

Ilmoittautumisen voi perua ennen lukukauden alkamista maksutta sähköpostilla ouluntahtisirkus@gmail.com. Jos sirkuskoulupaikka perutaan kesken lukukautta muuton, sairastumisen, loukkaantumisen tms. painavan syyn takia, palautamme osan lukukausimaksusta (lasketaan tapauskohtaisesti käytyjen kertojen mukaan). Jos paikka perutaan muusta kuin edellä mainitusta syystä, veloitamme 50-100% lukukausimaksusta.

Ilmoittautumiskaavake syksylle 2017

* Vaadittu kenttä
Tärkeä! Laskutus ja tiedotus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostin kautta.