TAPAHTUU NYT!


Syyslukukaudella sirkuksella toimii monipuolisesti lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä, esiintyviä ryhmiä, sekä myös perhesirkusryhmiä. Jos haluat mukaan harrastamaan, voit vielä kysyä peruutuspaikkoja toimistosta sähköpostilla. Ilmoitamme mahdollisista vapaavuoroista, lyhemmistä kursseista ja työpajoista näillä nettisivuilla.

Syyskuun vapaavuorojen aikataulu:

Aikuisten vapaavuoro klo 15-18 (huom! aikataulu muuttunut)

Lasten vapaavuoro klo 16-18 (ilmainen syyskuun ajan).

Lokakuusta lähtien vapaavuoro järjestetään yhteisesti klo 15-18. Vapaavuoron kertamaksu 5€/kerta. Tähtisirkuksen ryhmissä harrastavat voivat ostaa koko kauden vaparipassin hintaan 30€/syyskausi.

Vapaavuorolla huolehdit itse turvallisuudesta, kuten patjojen käyttämisestä ilma-akrobatiavälineiden alla ja riittävästä temppujen turvaamisesta muilla keinoin. Alle 8-vuotiaat lapset voivat osallistua vuorolle vain yli 18-vuotiaan seurassa, ja aikuisen kanssa alle kouluikäiset lapset harjoittelevat vapaavuorolla ilmaiseksi.

Sirkuksella noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia koronan leviämisen ennaltaehkäisyksi. Alla olevat ohjeet mukailtu THL:n nettisivujen ohjeiden perusteella:

  1. Sirkukselle saa tulla vain terveenä. Jää kotiin lievissä flunssaoireissa, ja käy koronatestissä.
  2. Vältä ylimääräisiä kontakteja ja pidä turvaväli silloin, kun se ei liity oleellisesti sirkustoimintaan: Turvavälejä pidetään esimerkiksi sirkuksen aulassa sirkuksen eri ryhmien välillä, ja ylimääräistä oleskelua sirkuksen aulatilassa ja pukuhuoneissa vältetään. Toisaalta esimerkiksi pariakrobatiatempuissa turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.
  3. Pese kädet saippualla ennen ja jälkeen tunnin. Yski hihaan.
  4. Pidä koronavilkku-sovellus käytössä.
  5. Ota rokote, kun vuorosi tulee.