TAPAHTUU NYT!


Voit nyt ilmoittautua myös ilman kuvausluvan antamista. Jos haluat muuttaa aiemmassa ilmoittautumisessa annetun kuvausluvan, tee se ennen lukukauden alkua sähköpostilla ouluntahtisirkus(at)gmail.com.

Syyslukukauden vaparit ovat viikosta 44 alkaen sunnuntaisin klo 17.30 – 19.30. Aikataulun muutoksella pyritään välttämään tilojen ruuhkautumista koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisynä. Viimeinen säännöllinen vapaavuoro on näillä näkymin 29.11. Syksyn vapaavuorot ovat sirkuksen oppilaille ilmaisia. Muille vaparin kertakäynti on 5€. Maksaa voit kortilla tai käteisellä. Vapaavuorolla kaikki treenaavat omalla vastuulla, alaikäiset vanhempien vastuulla. Alle 8-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana valvomassa, yli 8-vuotiaat voivat harkinnan mukaan harjoitella vuorolla omatoimisesti.

Pyrimme siihen, että sirkuksella olisi yhtäaikaa enintään 50 ihmistä, mikä tarkoittaa, että yhteen saliin mahtuu noin 15 henkeä kerralla. Vuoron valvoja voi estää pääsyn vapaavuorolle, mikäli vuorolla on täyttä.

Tullessasi vapaavuorolle muista merkata nimesi toimistopöydällä olevaan listaan.

Ylimääräisiä vapaavuoroja voidaan pitää lyhyelläkin varoajalla, näistä vuoroista ilmoitetaan whatsapp-ryhmässä, johon pääsyä voit kysyä vuoron valvojalta tai sähköpostilla sirkuksen toimistosta.


Sirkuskausi lähti käyntiin 10.8.2020 lähes normaaliin tapaan, mutta minimoimme koronan leviämisen riskiä noudattamalla THL:n ja muiden viranomaistahojen ohjeistuksia. Päivitämme ohjeita tarpeen mukaan.

Sirkuksessa on monia eri lajeja, joista osassa on selkeästi lähikontaktia muihin ihmisiin. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että huolehdime hyvästä hygieniasta, ja että harjoituksiin ei tulla silloin, kun on hengitystieinfektion oireita.

  1. Jää kotiin, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita!
  2. Pese kädet huolellisesti saippualla aina ennen ja jälkeen harjoitusten!
  3. Vältetään tungosta erityisesti sirkuksen aulassa! Voit mennä salin reunalle odottamaan hieman ennen tunnin alkua. Anna tilaa muille.
  4. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan, ja pese kädet yskimisen/aivastamisen jälkeen.
  5. Vältä kasvojen, nenän ja suun koskettelua.

Maskin käyttöä suositellaan kaikille yli 15-vuotiaille, mutta maskin käyttö liikunnan aikana on harkinnanvaraista ja tilannekohtaista. https://www.ouka.fi/tiedotteet-korona/-/asset_publisher/6OeF4RuRnhAZ/content/ryhmamuotoisen-harrastamisen-ohjeet-oulussa-12-11-2020-asti/64332