TAPAHTUU NYT!


Kevätlukukaudella sirkuksella toimii monipuolisesti lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä, esiintyviä ryhmiä, sekä myös perhesirkusryhmiä. Voit ilmoittautua mukaan nyt!

Opetusta ei järjestetä 6.12.

Jouluesityksiä suunnitteilla 18. – 19.12. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi erityisjärjestelyt ovat todennäköisiä, tiedotamme tarkemmista järjestelyistä lähempänä ajankohtaa.

Joulukuun vapaavuorojen aikataulu:

5.12. klo 15-18

12.12. klo 17-19

19.12. Peruttu

Muutokset koskevat myös lasten vapaavuoroja

5.12. lasten vapaavuoro normaalisti klo 16-18

Lokakuusta lähtien vapaavuoro järjestetään yhteisesti klo 15-18. Vapaavuoron kertamaksu 5€/kerta. Tähtisirkuksen ryhmissä harrastavat voivat ostaa koko kauden vaparipassin hintaan 30€/syyskausi.

Vapaavuorolla huolehdit itse turvallisuudesta, kuten patjojen käyttämisestä ilma-akrobatiavälineiden alla ja riittävästä temppujen turvaamisesta muilla keinoin. Alle 8-vuotiaat lapset voivat osallistua vuorolle vain yli 18-vuotiaan seurassa, ja aikuisen kanssa alle kouluikäiset lapset harjoittelevat vapaavuorolla ilmaiseksi.

Sirkuksella noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia koronan leviämisen ennaltaehkäisyksi. Alla olevat ohjeet mukailtu THL:n nettisivujen ja Oulun kaupungin ohjeiden perusteella:

  1. Sirkukselle saa tulla vain terveenä. Jää kotiin lievissä flunssaoireissa. Käy koronatestissä, jos sinulla ei ole rokotusta tai testiä sinulle muuten suositellaan.
  2. Vältä ylimääräisiä kontakteja ja pidä turvaväli silloin, kun se ei liity oleellisesti sirkustoimintaan: Turvavälejä pidetään esimerkiksi sirkuksen aulassa sirkuksen eri ryhmien välillä, ja ylimääräistä oleskelua sirkuksen aulatilassa ja pukuhuoneissa vältetään. Toisaalta esimerkiksi pariakrobatiatempuissa turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.
  3. Pese kädet saippualla ennen ja jälkeen tunnin. Yski hihaan.
  4. Pidä koronavilkku-sovellus käytössä.
  5. Ota rokote, kun vuorosi tulee.
  6. Suosittelemme maskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille (myös rokotetuille). Suositus ei koske urheilusuoritusta, ts. sirkustuntien aikana maskin käyttö oman tilannekohtaisen harkinnan mukaan. Suositus ei myöskään ole voimassa, kun sirkuksella työskennellään/harjoitellaan yksin tai sellaisten henkilöiden kanssa, joiden kanssa ollaan muissakin yhteyksissä lähikontaktissa (esim. perheenjäsenten kanssa).