OULUN TÄHTISIRKUSYHDISTYS RY

rosaSirkusta hallinnoiva Oulun Tähtisirkusyhdistys perustettiin 15.8.2008. Sitä ennen sirkuskoulu toimi Suuren Tähtiteatterin alaisuudessa Stellan sirkuskouluna, joka perustettiin vuonna 2000. Yhdistyksen tehtävänä on edistää sirkustaidetta Oulun läänissä. Yhdistys ylläpitää sirkuskoulua ja nuorisosirkusta, jolla on myös esitystoimintaa. Oulun Tähtisirkusyhdistys on Suomen Nuorisosirkusliiton jäsen ja kuuluu näin 22 nuorisosirkuksen valtakunnalliseen verkostoon.

Hallituksemme puheenjohtajana toimii Uoti Huotari. Muita hallituksen jäseniä ovat Katariina van Earle, Lotta Eskola, Kerttu Tuomala ja Urho Vähänen. Sirkuksen juoksevista asioista päätetään viikottaisessa palaverissa sekä lisäksi vuosikokouksen ja muiden tarpeellisten kokousten merkeissä.

Jos kiinnostuit yhdistyksen toiminnasta, lisätietoja voi kysyä sähköpostilla tai kysymällä suoraan hallituksen jäseniltä. Jokainen sirkuksesta kiinnostunut on tervetullut sirkusyhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on 5€ vuodessa (vuosikokouksen päätös).