Varauskalenteri – Pikkusali

Tähtisirkuksen saleista voi varata harjoitteluaikoja tällä lomakkeella. Varaus kestää aina tunnin varauksen alkamisajankohdasta, ja puoli tuntia välissä on tarkoitettu turvallisiin siirtymiin. Jos varaus alkaa siis klo 17, tulee Tähtisirkuksen tiloista poistua klo 18.15 mennessä, ja seuraava varaus alkaa klo 18.30. Ajat eri saleissa on porrastettu siten, että kohtaamisia ei tule myöskään sirkuksen aulassa. Tällä varmistamme sen, että lähikontaktien määrä ei lisäänny sirkusharjoittelun vuoksi.

Viikonloput vuorot täytyy varata viimeistään perjantaihin klo 12.00 mennessä. Varmistamme vuorot sähköpostitse, käymme siis vuorovarausten listan perjantaina läpi. Jos varaat vuoron tätä myöhemmin, ja emme ole tietoisia varauksestasi, emme voi taata, että sirkuksen ovi on auki.

Vuoron hinta on 20€ / h, ja se maksetaan tilisiirtona varmistusviestistä saatavalle tilille. Viestikenttään laitetaan ”Vuorovaraus / Oma Nimi”. Muistathan laittaa varauksen nimen, puhelinnumeron ja sähköpostin. Jos sinulla on kysyttävää, tai joudut peruuttamaan varauksesi, laita sähköpostia sirkuksen toimistoon ouluntahtisirkus(at)gmail.com. Maksathan vuoron ennen sirkukselle saapumista.

Tähtisirkuksella harjoittelu on sallittua vain sillä ehdolla, että harjoittelu ei lisää lähikontaktiesi määrää. Tämä tarkoittaa, että saat harjoitella salissa vain yksin / oman perheen / välittömän lähipiirin kanssa. Jos ohjeistusta ei noudateta, joudumme valitettavasti sulkemaan sirkuksen ovet kokonaan. Sirkuksella harjoitellaan ehdottomasti vain terveenä, ja kädet pestään saippualla ennen ja jälkeen harjoitusten. Alle 9-vuotiailta vaaditaan turvallisuuden vuoksi vanhemman läsnäoloa.

Saat vuorovarauksesta varmistussähköpostin, kunhan ehdimme käsittelemään varauksen sirkuksen toimistolla. Automaattiset varausviestit ovat poissa käytöstä tietoturvasyistä.

AJANVARAUSOHJE:
Avaa salin varauskalenteri klikkaamalla joko “Isosali”, “Permantosali” tai ”Pikkusali”
Valitse päivä kalenterinäkymästä
Valitse aika kalenterinäkymästä. Punaiset ajat ovat varattuja, mustalla näkyviä aikoja voi varata.
Täytä kaikki vaaditut kentät, ja varaa.

Iso Sali

Permantosali

Pikkusali

Sign up
close
Profile
close
Booking history
close
ID Booking Date Calendar Status
My booking details
close
Booking details
Your personal details do not displayed on this page.
Please select Service
Your Service details
We sent a verification code to the following address. Please enter a verification code.