ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

Voit hakea paikkaa Oulun Tähtisirkuksen ryhmästä syyslukukaudelle 2018 täyttämällä alla olevan kaavakkeen. Lukukausi alkoi 13.8.2018. Voit ilmoittautua lomakkeella yhteen tai useampaan ryhmään. Alle 18-vuotiailta ilmoitetaan huoltajan yhteystiedot, kun taas aikuisharrastajat ilmoittavat omat yhteystietonsa.

Ilmoittautuminen on aina sitova, koska varaamme tällöin ryhmästä paikan. Huomioi kuitenkin, että lukujärjestykseen voi tulla pieniä muutoksia ennen lukukauden alkua. Tarkista siis aina lukujärjestys ennen ilmoittautumista! Jos aikataulu muuttuu, olemme muuttuneista aikatauluista yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella.

Huomioimme ryhmäjaossa ilmoittamasi soveltuvat päivät, sekä aiemman harrastustaustan (tekninen osaaminen, lajivalinnat, aiemmat ryhmät ym.). Jos sinulla on erityisiä toiveita, voit kertoa niistä Muuta-kohdassa. Pyrimme tarjoamaan ryhmän kaikille ilmoittautuneille, mutta emme aina pysty toteuttamaan kaikkia toiveita.

Ilmoittautumisen jälkeen sivulle aukeaa yhteenveto, jossa näkyy ilmoittamasi tiedot. Jos epäilet, että ilmoittautumislomake ei toimi, tai sinulla on korjattavaa, ole meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen ouluntahtisirkus(at)gmail.com.

PERUUTUKSET

Ilmoittautumisen voi perua laittamalla sähköpostia osoitteeseen ouluntahtisirkus@gmail.com viikon sisällä ensimmäisestä kokeilukerrasta. Kokeilukerta on seuraava ryhmän harjoituskerta heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos sirkuskoulupaikka perutaan kesken lukukautta muuton, sairastumisen, loukkaantumisen tms. painavan syyn takia, palautamme osan lukukausimaksusta (lasketaan tapauskohtaisesti käytyjen kertojen mukaan). Jos paikka perutaan muusta kuin edellä mainitusta syystä, veloitamme 50-100% lukukausimaksusta.Täytä sivun alareunasta löytyvästä lomakkeesta vähintään kaikki vaaditut kohdat. Huomioi erityisesti oikeinkirjoitus viimeisessä eläinaiheisessa kysymyksessä, sillä väärä vastaus tai kirjoitusvirhe aiheuttaa virheen ilmoittautumisessa. Teemme ilmoittautumisten perusteella elokuussa ryhmäjaon, josta selviää myös lopullinen harrastusryhmäsi. Olemme yhteydessä ryhmästä sähköpostilla elokuun alussa.

Perhesirkukset: Perhesirkuslaiset ilmoittavat kaikkien oppilaiden nimet (etunimet riittää, jos sukunimi on sama kuin huoltajan), ja lisäksi huoltajan nimen. Perhesirkuksia on kahdenlaisia – perheet, joissa on pieniä lapsia (2-6v) ilmoittautuvat pienten perhesirkuksiin, joissa sisältönä on yhdessä tekeminen, leikkiminen ja sirkukseen tutustuminen leikin kautta. Pidempikestoinen 90min perhesirkus on tarkoitettu perheille, joissa on isompia lapsia (7v+), ja sisältö vastaa enemmän alkeis- ja jatkoryhmien monipuolista sirkusharjoittelua. Ikäjako on kuitenkin joustava. Perhesirkukseen ilmoittautuu vähintään yksi aikuinen yhden tai useamman lapsen kanssa.

Uudet oppilaat, lapset: Voit ilmoittautua syntymävuotesi perusteella joko leikkisirkukseen tai alkeisryhmään. Mikäli sinulla on sirkustaustaa, kerro asiasta kohdassa ”Muuta”.

Uudet oppilaat, aikuiset: Uusia aikuisoppilaita voi ilmoittautua ryhmiin ”Aikuisten ilma-akrobatian alkeistaso (taso 1)”, ”Aikuisten lattia-akrobatia, Jouhevat”, ”Aikuisten lattia-, pari- ja ilma-akrobatia, Sukkelat” ja ”Aikuisten notkeusakrobatia, Notkulat”. Ilma-akrobatiaryhmä on tasoltaan alkeisryhmä, Jouhevat, Sukkelat ja Notkulat -ryhmissä on jo aiemmin harrastaneita jäseniä, mutta opetuksessa otetaan huomioon uudet aloittelijat ja kaikille ohjataan oman tasoisia harjoituksia. Mikäli ryhmiin tulee paljon osallistujia, pyritään niistäkin järjestämään myös alkeistason ryhmät.

Jatkavat oppilaat, lapset: Alkeisryhmissä viime vuonna olleet voivat ilmoittautua jatkoryhmään (kaveritoiveista voi ilmoittaa kohdassa ”Muuta”). Vuonna 2010 tai sitä ennen syntyneet leikkisirkuksessa harrastaneet lapset ilmoittautuvat jatkoryhmään. Jatkoryhmiä yhdistetään, ja esimerkiksi ryhmässä Komeetat harrastaneet oppilaat siirtyvät muihin jatkoryhmiin (kaveritoiveista voi ilmoittaa kohdassa ”Muuta”). Muutkin muutoksen jatkoryhmien ja edistyneiden ryhmien kokoonpanoissa ovat mahdollisia. Huomaa, että oman kotiryhmän lisäksi voi sirkusharrastusta syventää osallistumalla esimerkiksi lasten ilma-akrobatia-, lattia-akrobatia- tai trikkausryhmään. Halukkuudesta liittyä esiintyvään Minotaurit-ryhmään voi ilmoittaa kohdassa ”Muuta” tai sähköpostitse.

Lasten ilma-akrobatia: Uudet aloittavat oppilaat menevät tasolle 1, ryhmään Uusikuut perjantaisin. Viimevuonna tasolla 1 olleet siirtyvät tasolle 2 jne. Älä hämäänny ryhmien vaihtuneista nimistä, seuraa mieluummin tasomerkintää. Nimet päätettiin vaihtaa kuun vaiheiden mukaiseen järjestykseen Uusikuut, Kuunsirpit, Puolikuut ja Täysikuut. Eli jos viime vuonna olit tasolla 1 Uusikuut-ryhmässä vaihtuu nimenne Kuunsirpeiksi (taso 2), viimevuoden Puolikuut säilyttävät nimensä Puolikuut (taso 3),
viimevuoden Kuunsirpit vaihtavat nimeä Täysikuiksi (taso 4).

Jatkavat oppilaat, aikuiset: Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään. Jouhevat, Sukkelat ja Notkulat -ryhmissä on sekä aloittelijoita, että jo aiemmin harrastaneita. Opetuksessa huomioidaan kaikki tasot, mutta jos ilmoittautuneita on paljon, pyritään perustamaan erilliset tasoryhmät.

Aikuisten ilma-akrobatia: Aloittelijat ilmoittautuvat tasolle 1. Jatkavat oppilaat ilmoittautuvat seuraavalle tasolle, eli viime vuonna alkeistasolla (taso 1) olleet ilmoittautuvat nyt tasolle 2 jne, elleivät he erityisesti halua kerrata viime vuoden sisältöjä. Aikuisten ilma-akrobatian tasoa 4 ei valitettavasti voida tänä vuonna järjestää. Mikäli viime vuonna tasolla 3 olleet oppilaat haluavat osallistua uudelleen tason 3 tunneille, he tekevät sen tiedostaen, että ryhmän sisältö on heille kertausta, eikä ryhmässä opeteta heille uutta tekniikkaa.

Akrojooga: Akrojoogan alkeet -ryhmän kausi on puolen lukukauden mittainen (vkot 33 – 42). Viikoilla 44 – 51 jatkuu toinen alkeis/alkeisjatko -tason akrojooga-ryhmä, johon voi osallistua jatkavana oppilaana tai uutena aloittelijana. Akrojoogan jatkoryhmän kausi on koko lukukauden mittainen (vkot 33 – 51).

Esiintyvä ryhmä Minotaurit: Huomioi, että Minotaurien ryhmällä on tulevalla kaudella kahdet harjoitukset viikossa. Ilmoittautuessasi Minotaureihin, sitoudut käymään tunnollisesti treeneissä ja esiintymiskeikoilla, eikä poissaoloja ryhmän harjoituksista saisi tulla.

Jos ilmoittautuminen aiheuttaa virheilmoituksen (esim. Not Found, 404), ole yhteydessä meihin sähköpostilla ouluntahtisirkus(at)gmail.com, jotta voimme korjata ongelman.
Syksy 2018
Leikkisirkukset

 • Opetusta 1 h viikossa 210€

Alkeis-, jatko- ja edistyneiden ryhmät, lajiryhmät, aikuisten ryhmät (koko syyskausi)

 • Opetusta 1,5 h viikossa 235€
 • Lisätunnit 1,5 h viikossa +100€ / ryhmä / lukukausi

Perhesirkus 60min (aikuiset pienten lasten kanssa)

 • 2 hlöä 250€
 • 3 hlöä 280€
 • 4 hlöä 310€

Perhesirkus 90min (aikuiset isompien lasten kanssa)

 • 2 hlöä 270€
 • 3 hlöä 300€
 • 4 hlöä 330€

Akrojooga alkeet, puoli lukukautta, 90min

 • vko 33 – 42 (alkukausi) 130€
 • vko 44 – 51 (loppukausi) 105€
 • jos akrojoogan alkeet toisena ryhmänä, alkukausi 55€ ja loppukausi 45€


Oppilaan nimi:
Syntymävuosi:
Huoltajan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta:
Leikkisirkus (2011 – 2013 synt.)
Alkeisryhmä (2003 – 2010 synt.)
Jatkoryhmä tai edistyneet (2003 – 2010 synt.)
Perhesirkus 60min (pienemmät lapset)
Perhesirkus 90min (isommat lapset)
Lasten ilma-akrobatia taso 1 (2003 – 2010 synt.)
Lasten ilma-akrobatia taso 2 (2003 – 2010 synt.)
Lasten ilma-akrobatia taso 3 (2003 – 2010 synt.)
Lasten ilma-akrobatia taso 4 (2003 – 2010 synt.)
Aikuisten ilma-akrobatia taso 1
Aikuisten ilma-akrobatia taso 2
Aikuisten ilma-akrobatia taso 3
Aikuisten lattia-akrobatia, Jouhevat
Aikuisten lattia-, pari- ja ilma-akrobatia, Sukkelat
Aikuisten notkeusakrobatia, Notkulat
Aikuisten akro-jooga alkeet
Aikuisten akro-jooga jatko
Muu ryhmä, mikä?
Minulle käy seuraavat päivät:
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Hyväksyn, että ilmoittautumisessa annetut tiedot kerätään jäsenrekisteriin, ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen
Annan luvan valokuvien ottamiseen minusta/lapsestani sirkustunneilla, ja kuvia saa käyttää Tähtisirkuksen oman toiminnan markkinoinnissa.

Mikä eläin haukkuu?