ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

KEVÄTLUKUKAUSI

Kevätlukukauden 2021 netti-ilmoittautuminen on päättynyt. Kevätlukukausi lasten ryhmissä alkoi 25.1.2021. Aikuisten harrastukset ovat olleet tauolla 1.12.2020 – 9.5.2021, ja ovat mahdollisesti pidempään, jos koronarajoituksia edelleen jatketaan.

KORONAAN LIITTYVÄT ERITYISEHDOT

Lukukausimaksu jaetaan kahteen osaan. Opetusta on suunniteltu 18 viikon ajalle siten, että pyhäpäivinä ei ole opetusta. Jos lukukauden opetuskertoja perutaan viranomaismääräysten vuoksi ennen 1.3.2021, peruuntuneet kerrat huomioidaan lukukausimaksun toisessa erässä. Vaihtoehtoisesti annetaan mahdollisuus lukukausimaksun täysimääräisesti maksaville korvata peruuntuneet opetuskerrat yksityisvuoroina tai lisäopetuksena. Maksettuja lukukausimaksuja ei palauteta.

PERUUTUKSET

Ilmoittautuminen on sitova. Saat ensin onnistuneesta ilmoittautumiskaavakkeen täyttämisestä automaattisen sähköpostiviestin, minkä jälkeen ilmoittautumisesi käydään toimistossa läpi. Ryhmäpaikan saamisesta tai vaihtoehtoisesta ryhmästä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse vielä uudella tervetuloviestillä, jossa lukee varatun ryhmäpaikan tiedot ja peruutusehdot. Voit peruuttaa paikkasi maksutta viikon sisällä ryhmän ensimmäisestä harjoituskerrasta. Jos perut paikkasi tämän jälkeen, veloitamme 50% – 100% lukukausimaksusta. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen ouluntahtisirkus(at)gmail.com.

Voit ilmoittautua mukaan kesken lukukauden, ja saat silloinkin tiedon ryhmäpaikastasi tervetuloviestillä. Ryhmäpaikan voi perua maksutta viikon sisällä tervetuloviestin lähetyspäivästä, jolloin ehdit siis tutustua ryhmään yhden sirkustunnin verran. Sairastumisten tms. vuoksi voidaan aloituspäivämäärästä sopia erikseen.

Katso myös KEVÄÄN LUKUJÄRJESTYS.