ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

Oletpa sitten jatkava oppilas, tai uusi harrastaja, voit ilmoittautua alla olevalla kaavakkeella Oulun Tähtisirkuksen kevään 2019 ryhmiin. Uusien oppilaiden ryhmät perustetaan sellaisille ajoille, jotka sopivat riittävän monelle ilmoittautuneelle, ja ohjaajien aikatauluihin.

Aiemmasta tiedosta poiketen, myös jatkavat oppilaat ilmoittautuvat. Jatkavien oppilaiden ryhmät ja harjoitusajat pyritään pitämään samoina kuin ennenkin, mutta yksittäisiä muutoksia voi tulla. Jos jatkava oppilas haluaa pysyä samoissa ryhmissä kuin ennenkin, riittää että ilmoittaa vain ”jatkava oppilas”. Jos jatkava oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, ruksaa ”Jatkava oppilas”, ja kirjoita kohtaan ”Muu ryhmä:” ryhmätoiveesi.

Kevätlukukausi alkoi maanantaina 7.1. Tämän jälkeen saapuneisiin ilmoittautumisiin pyrimme reagoimaan mahdollisimman nopeasti. Mikäli toiveryhmäsi on täynnä, voit jäädä ilmoittauduttuasi jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa ryhmästä.  Mikäli ilmoittautuneita on paljon jonossa, pyritään järjestämään uusi ryhmä parhaiten sopivalle ajankohdalle. 

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella yhteen tai useampaan ryhmään. Alle 18-vuotiailta ilmoitetaan huoltajan yhteystiedot, kun taas aikuisharrastajat ilmoittavat omat yhteystietonsa.

Ilmoittautuminen on aina sitova, koska varaamme tällöin ryhmästä paikan. Huomioi kuitenkin, että lukujärjestykseen voi tulla pieniä muutoksia mikäli ryhmiä peruuntuu tai tulee lisää.

Huomioimme ryhmäjaossa ilmoittamasi soveltuvat päivät, sekä aiemman harrastustaustan (tekninen osaaminen, lajivalinnat, aiemmat ryhmät ym.). Jos sinulla on erityisiä toiveita, voit kertoa niistä ”Muu ryhmä:”-kohdassa. Pyrimme tarjoamaan ryhmän kaikille ilmoittautuneille, mutta emme aina pysty toteuttamaan kaikkia toiveita.

Ilmoittautumisen jälkeen sivulle aukeaa yhteenveto, jossa näkyy ilmoittamasi tiedot. Jos epäilet, että ilmoittautumislomake ei toimi, tai sinulla on korjattavaa, ole meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen ouluntahtisirkus(at)gmail.com.

PERUUTUKSET

Ilmoittautumisen voi perua ennen lukukauden alkamista maksutta sähköpostilla ouluntahtisirkus@gmail.com. Jos sirkuskoulupaikka perutaan kesken lukukautta muuton, sairastumisen, loukkaantumisen tms. painavan syyn takia, palautamme osan lukukausimaksusta (lasketaan tapauskohtaisesti käytyjen kertojen mukaan). Jos paikka perutaan muusta kuin edellä mainitusta syystä, veloitamme 50-100% lukukausimaksusta.Täytä sivun alareunasta löytyvästä lomakkeesta vähintään kaikki vaaditut kohdat. Huomioi erityisesti oikeinkirjoitus viimeisessä eläinaiheisessa kysymyksessä, sillä väärä vastaus tai kirjoitusvirhe aiheuttaa virheen ilmoittautumisessa.

Perhesirkukset: Perhesirkuslaiset ilmoittavat kaikkien oppilaiden nimet (etunimet riittää, jos sukunimi on sama kuin huoltajan), ja lisäksi huoltajan nimen. Perhesirkuksia on kahdenlaisia – perheet, joissa on pieniä lapsia (2-6v) ilmoittautuvat pienten perhesirkuksiin, joissa sisältönä on yhdessä tekeminen, leikkiminen ja sirkukseen tutustuminen leikin kautta. Pidempikestoinen 90min perhesirkus on tarkoitettu perheille, joissa on isompia lapsia (7v+), ja sisältö vastaa enemmän alkeis- ja jatkoryhmien monipuolista sirkusharjoittelua. Ikäjako on kuitenkin joustava. Perhesirkukseen ilmoittautuu vähintään yksi aikuinen yhden tai useamman lapsen kanssa.

Uudet oppilaat, lapset: Voit ilmoittautua syntymävuotesi perusteella joko leikkisirkukseen tai alkeisryhmään. Mikäli sinulla on sirkustaustaa, kerro asiasta kohdassa ”Muuta:”. Ilmoita kaikki päivät, jotka sinulle sopivat, jotta löydämme parhaiten soveltuvan ryhmän!

Uudet oppilaat, aikuiset (ilma-akrobatia): Aikuisten ryhmissä on paljon jatkavia oppilaita, joten uusille oppilaille perustetaan joko oma ryhmä, tai heidät otetaan soveltuvalle tasolle mukaan nyt puoli vuotta harrastaneiden ilma-akrobaattien kanssa. Ilma-akrobatian ryhmiä on kolme tasoa, joista ilma-akrobatian aloittelijoille taso 1 on sopiva. Jos sinulla on aiempaa kokemusta, ilmoita se kohdassa ”Muuta”.

Uudet oppilaat, aikuiset (vauhti- ja notkeusakrobatia): Lattia-akrobatian ryhmistä Jouhevat ja Notkulat -ryhmissä on jo aiemmin harrastaneita jäseniä, mutta jos paikkoja vapautuu, otamme mukaan myös aloittelijoita. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös tasojakoon lattia-akrobatian ryhmissä, joten jos olet kiinnostunut ainoastaan lattia-akrobatian aloittelijatason ryhmästä, ilmoittaudu Jouhevat -ryhmään, ja kirjoita kohtaan ”Muu ryhmä:”, ”haluaisin oman aloittelijoiden ryhmän”. Perustamme uusia ryhmiä siinä tapauksessa, että ilmoittautuneita on tarpeeksi. Jos emme saa uutta ryhmää perustettua, voit perua ilmoittautumisen maksutta ennen lukukauden alkua.

Esiintyvä ryhmä Minotaurit: Huomioi, että Minotaurien ryhmällä on kahdet harjoitukset viikossa. Ilmoittautuessasi Minotaureihin, sitoudut käymään tunnollisesti treeneissä ja esiintymiskeikoilla, eikä poissaoloja ryhmän harjoituksista saisi tulla.

Jos ilmoittautuminen aiheuttaa virheilmoituksen (esim. Not Found, 404), ole yhteydessä meihin sähköpostilla ouluntahtisirkus(at)gmail.com, jotta voimme korjata ongelman.
Kevät 2019
Leikkisirkukset

 • Opetusta 1 h viikossa 210€

Alkeis-, jatko- ja edistyneiden ryhmät, lajiryhmät, aikuisten ryhmät (koko syyskausi)

 • Opetusta 1,5 h viikossa 235€
 • Lisäryhmät 1,5 h viikossa +100€ / ryhmä / lukukausi

Perhesirkus 60min (aikuiset pienten lasten kanssa)

 • 2 hlöä 250€
 • 3 hlöä 280€
 • 4 hlöä 310€

Perhesirkus 90min (aikuiset isompien lasten kanssa)

 • 2 hlöä 270€
 • 3 hlöä 300€
 • 4 hlöä 330€

Akrojooga alkeet, puoli lukukautta, 90min

 • vko 2 – 9 (alkukausi) 105€
 • vko 11 – 20 (loppukausi) 130€


Oppilaan nimi:
Syntymävuosi:
Huoltajan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta:
Jatkava oppilas
Uusi ryhmätoive:
Uusi Oppilas
 
Leikkisirkus (2011 – 2013 synt.)
Alkeisryhmä (2003 – 2010 synt.)
Jatkoryhmä tai edistyneet (2003 – 2010 synt.)
Perhesirkus 60min (pienemmät lapset)
Perhesirkus 90min (isommat lapset)
Lasten ilma-akrobatia taso 1 (2003 – 2010 synt.)
Aikuisten ilma-akrobatia taso 1
Aikuisten lattia-akrobatia, Jouhevat
Aikuisten notkeusakrobatia, Notkulat
Aikuisten akro-jooga alkeet
Muu ryhmä:
 
Minulle käy seuraavat päivät:
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Hyväksyn, että ilmoittautumisessa annetut tiedot kerätään jäsenrekisteriin, ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen
Annan luvan valokuvien ottamiseen minusta/lapsestani sirkustunneilla, ja kuvia saa käyttää Tähtisirkuksen oman toiminnan markkinoinnissa.

Mikä eläin haukkuu?