ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

SYYSLUKUKAUSI

Voit ilmoittautua syyslukukaudelle 2021 alla olevalla kaavakkeella. Ryhmäpaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alustava lukujärjestys voi vielä muuttua ilmoittautumisten perusteella, mutta pitää pääosin paikkansa. Lisätietoja ryhmistä on tulossa pian!

Koronapandemia on lieventynyt siten, että syyslukukausi 2021 toteutunee ilman erityistoimia. Seuraamme kuitenkin tilannetta, ja informoimme mahdollisista erityistoimista tilanteen niin vaatiessa.

PERUUTUKSET

Ilmoittautuminen on sitova. Saat ensin onnistuneesta ilmoittautumiskaavakkeen täyttämisestä automaattisen sähköpostiviestin, minkä jälkeen ilmoittautumisesi käydään toimistossa läpi. Ryhmäpaikan saamisesta tai vaihtoehtoisesta ryhmästä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse vielä uudella tervetuloviestillä, jossa lukee varatun ryhmäpaikan tiedot ja peruutusehdot. Voit peruuttaa paikkasi maksutta viikon sisällä ryhmän ensimmäisestä harjoituskerrasta. Jos perut paikkasi tämän jälkeen, veloitamme 50% – 100% lukukausimaksusta. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen ouluntahtisirkus(at)gmail.com.

Voit ilmoittautua mukaan kesken lukukauden, ja saat silloinkin tiedon ryhmäpaikastasi tervetuloviestillä. Ryhmäpaikan voi perua maksutta viikon sisällä tervetuloviestin lähetyspäivästä, jolloin ehdit siis tutustua ryhmään yhden sirkustunnin verran. Sairastumisten tms. vuoksi voidaan aloituspäivämäärästä sopia erikseen.

Täytä lomakkeesta vähintään kaikki vaaditut kohdat, ja paina ilmoittautumis-nappia. Ilmoittautumisesta lähtee sinulle sähköpostivahvistus, mutta useat postitusohjelmat tulkitsevat tämän viestin roskapostiksi – tarkista siis myös roskapostikansiosi! Tietoturvasyistä vastausviestissä ei lue muuta kuin ryhmät, mihin olet ilmoittautunut.

Jos et kuitenkaan saa sähköpostia, ole yhteydessä tähtisirkuksen toimistoon ouluntahtisirkus(at)gmail.com. Huomioi erityisesti oikeinkirjoitus viimeisessä kysymyksessä, sillä kirjoitusvirhekin voi aiheuttaa virheen ilmoittautumisessa.

Aloittaville lapsille suunnattuja ryhmiä ovat perhesirkukset (ti, ke, to) , leikkisirkukset (ma, ti, ke, pe) ja alkeisryhmät (ma, pe), sekä ilma-akrobatian alkeisryhmä (ma). Näet ryhmien aikataulun lukujärjestyksestä.

Perhesirkusryhmissä harrastaa nuorimmillaan 2-vuotiaita lapsia vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa yhdessä. Nimenmukaisesti mukaan voi tulla vaikka koko perhe ja jokaisen mukanaolijan osallistuminen harjoitteluun on tärkeää. Kaikki perhesirkusryhmät ovat avoimia uusille harrastajille lukujärjestyksessä näkyvän ikäjaon mukaan. Isompien sirkusryhmän ikäraja on vähintään 6-vuotta, mutta ryhmässä harrastaa reilusti tätäkin vanhempia lapsia.

Leikkisirkusryhmät ovat suunnattu alle kouluikäisille vuosina 2013-2015-syntyneille. Vuonna 2013 syntyneet voivat valita, haluavatko harrastaa 60 minuutin leikkisirkusryhmässä vai 90 minuutin alkeisryhmässä. Etenkin maanantain ja perjantain alkeisryhmät ovat suunnattu 7-10 -vuotialle aloittaville lapsille. Tiistain Tornadot-ryhmä on suunnattu pääsääntöisesti jo harrastaneille lapsille, mutta mukaan voidaan ottaa myös vasta-alkajia, mikäli tilaa on.

Aiemmin Tornadot- ja Planeetat-ryhmässä harrastaneille suosittelemme jatkamista ryhmässä Tornadot (ti), tai 11-vuotta täyttävät voivat siirtyä ryhmään Revontulet (ke).

Aiemmin Auringot-ryhmässä harrastaneille suosittelemme siirtymistä ryhmään Revontulet.

Aiemmin leikkisirkuksessa harrastaneet vuonna 2013 tai 2012 -syntyneet ovat tervetulleita ryhmiin Planeetat (ma), Tornadot (ti) ja Sateenkaaret (pe) tai ilma-akrobatian ryhmään Uusikuut (ma)

Mikäli yllä olevista suosituksista ei löydy sopivaa ryhmää mutta sirkusharrastukseen on innokkuutta, voitte olla yhteydessä toimistoon sähköpostitse ouluntahtisirkus(at)gmail.com ja voimme miettiä vielä mahdollisuuksia.

Lasten ilma-akrobatian ryhmissä 1, 2 ja 3 on tarkoitus tehdä tasojakoa siten, että kaikki Uusikuut-ryhmässä olleet nousevat Kuunsirppeihin (mahdollista nousta myös tason yli Puolikuihin). Kuunsirpeissä tai Puolikuissa viime vuonna harrastaneiden ryhmää kannattaa miettiä viime vuoden perusteella ja mikäli on ryhmävalinnasta epävarma, kannattaa ilmoittautumisen lisätietoihin kirjoittaa asiasta. Opettajat käyvät ilmoittautumisia läpi tasojakoja miettien, ja ryhmien alkaessakin vielä tarkistetaan, onko ryhmäjaot sopivat, vai ehdotetaanko jollekin siirtymistä.

Uusille harrastajille avoimia ryhmiä ovat ilma-akrobatiaryhmä Roikkujat, lattia-akrobatiaryhmä Jouhevat ja notkeusakrobatiaryhmä Notkulat. Näissä ryhmissä et tarvitse aikaisempaa kokeumusta sirkuksesta, mutta mukana voi kuitenkin olla muita jo vähän aikaa harrastaneita.

Aikuisten ilma-akrobatiaryhmissä toivomme osallistujien noudattavan tasokuvauksia tarkasti. Tarjolla on uusi nelostason ryhmä edistyneimmille. Ymmärrämme, että oman tason arvioiminen on sekä katkonaisen koronavuoden että uuden 4-tason vuoksi haastava, ja opettajat käyvät ilmoittautumislistoja läpi ennen ryhmien alkua. Uusi 4-taso järjestetään workshop-tyyliin siten, että vaihtuva opettaja on paikalla 1-2 kertaa kuukaudessa ja muut kerrat ovat omatoimisen harjoittelun kertoja, vertaistukea tietenkään unohtamatta! Workshop-muotoinen opetus on huomioitu ryhmän hinnassa.
Oppilaan nimi:
Syntymävuosi:
Huoltajan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta:
Ilmoittaudun ryhmään:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi ryhmään:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi ryhmään:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi ryhmään:
Ilmoittautuneesta saa ottaa kuvia (esitykset, harjoitukset), ja kuvia voidaan käyttää esim. sirkuksen julisteissa.
Hyväksyn, että ilmoittautumisessa annetut tiedot kerätään jäsenrekisteriin, ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen

Bottitesti: Mikä pihapiirin eläin? Sen selässä on paljon piikkejä.