TILAVUOKRAUS

trapetsi9Tähtisirkuksen tiloja on mahdollista vuokrata harjoitus- ja esityskäyttöön. Käytössämme on aulatilaa, kaksi pukuhuonetta, wc sekä sali. Isossa salissa on tanssimatolla päällystetty joustolattia ja nouseva katsomo. Permantosalissa on joustopermanto. Pikkusalissa on laminaattilattia ja suuret peilit.

Valo- ja äänikalusto tai tavaroiden säilytys sirkuksen tiloissa ei kuulu vuokraan ilman erillistä sopimusta. Salin on oltava käyttökunnossa ja siivottuna silloin kun salia ei ole vuokrattu (esim. päivävuokralaisten jäljiltä opetuskunnossa iltaa varten).

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan, ettei kiinteistön tai sen osan käyttö aiheuta häiriötä tai vaaratilannetta tilassa oleskeleville henkilöille, ohikulkijoille tai ympäristön asukkaille. Tilaisuuden järjestämiseen mahdollisesti vaadittavat viranomaisluvat ja -ilmoitukset vuokralainen on velvollinen huolehtimaan itse. Oulun Tähtisirkuksen tapaturmavakuutus ei kata sirkusopetuksen ulkopuolella sattuneita tapaturmia sirkuskoulun tiloissa.

Vuokralainen sitoutuu siivoamaan tilan käytön jälkeen, sekä korjaamaan mahdolliset vahingot. Tilan on oltava vuokrauksen päätyttyä samassa kunnossa, kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Muutoin vuokranantajalla on oikeus tilata paikalle siivooja ja/tai korjaaja, jonka työstä aiheutuneet kustannukset veloitetaan vuokraajalta.

Hinnat:
Iso sali tai Permanto 27€/tunti, yli 10 tunnin vuokraus 22€/tunti.
Pikkusali 22€/tunti, yli 10 tunnin vuokraus 17€/tunti.
Valokaluston käyttö +5€ / tunti.

Esittävien taiteiden ammattilaiset ja sirkuksen jäsenet:

Kun sirkuksen tiloissa ei ole muuta toimintaa, sirkusyhdistyksen jäsenet ja esittävien taiteiden ammattilaiset voivat harjoitella tiloissa hintaan 5€ kerta, 30€ viikko, 70€ kausi. Tilassa voi tällä tavalla olla yhtäaikaisesti useita henkilöitä (ei siis ole kyse koko salin varaamisesta). Tilan käyttäjien on oltava vähintään 15v ikäisiä. Tilan käytöstä tällä tavalla tulee sopia erikseen. Jos tiloihin tulee varaus, on tilan käyttäjä velvollinen antamaan tilan kokonaisuudessaan varaajan käyttöön lyhyelläkin varoajalla. Lisäksi tiloissa harjoittelun täytyy toteutua siten, että ammattimainen sirkusharjoittelu on mahdollista – anna muille harjoittelijoille tilaa, pidä silmät auki, huolehdi myös oman harjoittelun turvallisuudesta, älä vaaranna muiden turvallisuutta. Sirkuksen välineitä ei voi varata kukaan yksittäinen käyttäjä, vaan tilassa harjoittelun tulee onnistua joko vuorottelemalla tai muuten.

Lisätiedot:
ouluntahtisirkus@gmail.com
040 418 1750