TAPAHTUU NYT!

Mikä vauva- ja taaperosirkus?

Lapsen ja vanhemman/aikuisen yhteinen harrastus, jossa temppuilun, tasapainoilun ja pariakrobatian keinoin annetaan hauskasti ja helposti lapselle aistivirikkeitä ja vahvistetaan lapsi-vanhempi-suhdetta. Kumpikin pääsee turvallisesti ylittämään rohkeuskynnyksiä ja oppimaan uutta. Tunneilla liikutaan musiikin tahtiin, harjoitellaan eri sirkusvälineillä ja tutkaillaan mihin aikuisen ja lapsen keho pystyy.

Taaperosirkus to klo 10.30 – 11.30 (10 kk – 2,5 v taaperolle ja aikuiselle) Taaperoksi luokitellaan lapsi, joka jo seisoo omilla jaloilla ja kävelee tuettuna tai itsenäisesti.

Vauvasirkus to klo 12.00 – 13.00 (3 kk – 1 v vauvalle + aikuiselle). Vauvasirkukseen voi osallistua, mikäli vauva jo kannattelee päätään vatsallaan ollessaan.

Ilmoittautuminen ja aikataulut

Jakson hinta on 67€. Jaksot ovat to 12.9. – 17.10. ja 31.10. – 5.12. Voit ilmoittautua näihin nettisivujen ilmoittautumisen kautta, mutta laita Muuta-kohtaan kummalle jaksolle ilmoittaudut!

Olemme koonneet jäsenyydestä ja jäsentreenistä tietoa jäsensivuille.

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle aukeaa näillä nettisivuilla juhannukseen mennessä. Syyslukukausi alkaa 12.8. ja päättyy esityksiin joulukuussa 2024. Alustava lukujärjestys tulee nähtäville ilmoittautumisen aukeamisen yhteydessä, mutta lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia ennen lukukauden alkua.

Oulun Tähtisirkus etsii uutta tilaa, jonne pääsisimme muuttamaan joulukuussa 2024 siten, että kevätkausi olisi uusissa tiloissa. Tilalle on muutamia vaihtoehtoja, mutta täydellistä osumaa ei vielä ole tullut. Laita viestiä ouluntahtisirkus@gmail.com!

Optimaalinen olisi tila, jossa on 2-3kpl harjoitussaleja kooltaan 80 – 120 neliötä. Lisäksi muita tiloja toimistoa, pukuhuoneita, wc-tiloja varten. Tiloissa tullaan harjoittelemaan fyysisesti, niin hyvä ilmanvaihto on myös välttämätön ominaisuus.