TAPAHTUU NYT!

Tähtisirkuksen lukukausi alkoi 8.1. maanantaina. Vanhojen oppilaiden oletamme jatkavan samoissa ryhmissä kuin syyslukukaudellakin, mikäli ei vaihdoksista tai peruutuksista ilmoiteta meille. Sirkus on lomalla viikon 10 ja lukukausi kestää toukokuun loppupuolelle saakka (tarkka päivämäärä ja kevätnäytösten ajat tulossa pian).

Mikäli haluat uutena harrastajana vielä mukaan ryhmiin, käythän täyttämässä ilmoittautumiskaavakkeen. Me katsomme ilmoittautumiset päivittäin ja ilmoitamme, onko toivomassasi ryhmässä tilaa tai voisitko kenties osallistua johonkin muuhun ryhmään. Ryhmiä on tarjolla aina 3-vuotiasta aikuisten ryhmiin saakka.

Tervetuloa sirkukseen niin uudet kuin vanhatkin oppilaat! Vietetään kiva kevät sirkuksen parissa!


Kevään 2018 ilmoittautuminen on auki! Lukukausi alkaa maanantaina 8.1.

Pisarat – Pisarat on uusi alkeisryhmä 8 – 12 -vuotiaille. Ryhmässä tutustutaan sirkuslajeihin, sirkustekniikkaan ja sirkuksen maailmaan leikkien ja harjoitusten kautta.
Raketit – Raketit on uusi perhesirkusryhmä, joka sopii perheille, joissa on 3 – 6 -vuotiaita lapsia. Yläikärajaa ryhmään osallistumiselle ei ole. Mukaan voi tulla kaksi tai useampia perheenjäseniä. Keskiössä on mukava yhdessä tekeminen ja erilaisiin sirkuslajeihin tutustuminen.
Akrojooga – Akrojooga on pariakrobatiaa, joka on lähtöisin jooga-asanoiden tekemisestä parin kanssa. Alkeisryhmä on tarkoitettu niille, kenellä on vähän tai ei ollenkaan kokemusta lajista. Jatkoryhmä soveltuu lajia jo pidempään harrastaneille.
Jouhevat – Jouhevat-ryhmässä harjoitellaan dynaamista lattia- eli permantoakrobatiaa oman tason ja tavoitteiden mukaisesti. Kevään 2018 tavoitteena on yhteisen esityksen valmistaminen sirkuksen kevätnäytökseen.
Pylleröt – Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, joilla ei ole aiempaa liikuntataustaa tai liikuntaharrastuksesta on vierähtänyt jo tovi. Ryhmän tavoitteena on kehonhallinnan harjoittelu akrobatiaharjoitteilla erittäin matalalla tasolla. Ryhmässä saattaa välillä hengästyä.
Hyppijät – Hyppynaruryhmässä valmistetaan ryhmäkoreografia hyppynarulla. Mukaan toivotaan aikuisia ja yli 10-vuotiaita lapsia. Ryhmään osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta esiintymisestä tai hyppynaruharjoittelusta.

Myös peruutuspaikoille voi ilmoittautua, ja erilaisia ryhmätoiveita otetaan vastaan.

ILMOITTAUTUMINEN
LUKUJÄRJESTYS

Tähtisirkuksen voit löytää esittelemästä toimintaansa Liikukko nää? -tapahtumasta lauantaina 20.1. Liikukko nää? -tapahtuma on lapsille ja nuorille suunnattu päivä, jossa esitellään erilaisia harrastusvaihtoehtoja. Tähtisirkus nähdään myös tapahtuman lavalla esiintymässä.