ILMOITTAUTUMINEN (SYYSLUKUKAUSI)

kangas2

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen avulla syyslukukaudelle 2022. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssien toteutuminen varmistuu sitten, kun vähintään seitsemän henkilöä on ilmoittautunut kurssille. Teemme kesän aikana ryhmäjakoa ilmoittautumisten perusteella ja varmistamme ryhmäpaikan ilmoittautuneille ennen lukukauden alkua. Tarkempia tietoja ryhmäjaosta tulee myöhemmin myös nettisivuille.

Lukujärjestys syksylle on pääosin valmis, mutta siihen voi tulla vielä muutoksia ilmoittautumisten ja yllättävien syiden perusteella. Lukukausi alkaa 15.8. ja päättyy jouluesityksiin, jotka ajoittuvat välille 17.12 – 23.12 (tarkempi esitysaikataulu päätetään syksyllä, esim. viikonloppu 17. – 18.12. on mahdollinen).

Peruutukset

Varaamme ryhmäpaikkoja ilmoittautumisten perusteella, ja siksi on tärkeää, että perut paikkasi jos et pysty osallistumaan ryhmään. Voit perua paikan maksutta viikon sisällä lukukauden ensimmäisestä harjoituskerrasta. Jos ilmoittaudut mukaan myöhemmin, voit perua paikan maksutta viikon sisällä ilmoittautumista seuraavasta harrastuskerrasta. Jos perut paikan tätä myöhemmin, veloitamme 50% – 100% lukukausimaksusta.

Täytä lomakkeesta vähintään kaikki vaaditut kohdat, ja paina ilmoittautumis-nappia. Ilmoittautumisesta lähtee sinulle sähköpostivahvistus, mutta useat postitusohjelmat tulkitsevat tämän viestin roskapostiksi – tarkista siis myös roskapostikansiosi! Tietoturvasyistä vastausviestissä ei lue muuta kuin ryhmät, mihin olet ilmoittautunut.

Jos et kuitenkaan saa sähköpostia, ole yhteydessä tähtisirkuksen toimistoon ouluntahtisirkus(at)gmail.com. Huomioi erityisesti oikeinkirjoitus viimeisessä kysymyksessä, sillä kirjoitusvirhekin voi aiheuttaa virheen ilmoittautumisessa.

Uudet oppilaat

Voit ilmoittautua haluamaasi leikkisirkus tai alkeisryhmään tai aikuisten ryhmiin tasosi mukaan. Jos sinulla on aiempaa harrastuskokemusta, ja toivot pääseväsi suoraan jatkoryhmään, ilmoita siitä kohdassa ”Muuta”. Huomioi, että sirkus sisältää useita erilaisia lajeja ja suosittelemme alkeisryhmiä myös oppilaille, joilla on aiempaa kokemusta vain yhdestä sirkuslajista (esim. akrobatia).

Lasten ilma-akrobatiaryhmät (tasot 1 – 4) on tarkoitettu jatkaville oppilaille; uudet oppilaat ilmoittautuvat lasten sirkusalkeisiin. Kaikissa alkeisryhmissä harjoitellaan ilma-akrobatian alkeita.

Jatkavat oppilaat, lapset

Sirkusryhmien oppilaat ilmoittautuvat pääosin samoihin ryhmiin, missä ovat aiemmin harrastaneet. Halutessasi voit ilmoittautua myös tasollesi soveltuvaan lajiryhmään.

Leikkisirkuksista jatkavat ilmoittautuvat iän ja oman valinnan mukaan joko Raketit-jatkoryhmään tai leikkisirkusryhmiin.

Lasten ilma-akrobatian jatkavat oppilaat ilmoittautuvat ensisijaisesti samoihin ryhmiin kuin ennenkin. Täysikuiden harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa – jos olet ollut ryhmässä tai haluat mukaan, mutta et pysty sitoutumaan kuin toiseen harjoituskertaan, ilmoita siitä kohdassa ”Muuta”.

Perhesirkukset

Kaikki perhesirkukset Tähtipölyjä lukuunottamatta on suunnattu perheille, joissa on pieniä lapsia (2-5v). Jaamme perhesirkuksiin ilmoittautuneita eri ryhmiin ikätason ja aiemman kokemuksen perusteella. Tähtipölyjen ryhmä on suunnattu perheille, joissa on kouluikäisiä lapsia. Jos perheessä on harrastamassa useita eri ikäisiä lapsia, ilmoittaudutaan pienempien perhesirkusryhmään.

Aikuisten ryhmät

Aikuisten akrobatiaryhmissä ja hyppynaruryhmässä on avoin taso. Voit ilmoittautua näihin oli sinulla aiempaa kokemusta tai ei.

Syksylle on suunnitteilla kaksi ilma-akrobatian ryhmää (alkeis- ja jatkoryhmä). Teemme ryhmäjaon ilmoittautumisten perusteella, ja voimme myöhemmin suositella sinulle myös toista ryhmää. Voit edelleen halutessasi ilmoittautua alkeisryhmään, vaikka olisit aiemmin harrastanut. Opetusta ryhmissä sovelletaan osallistujien tason mukaan.

Perjantaille on suuniteltu vaihtuvia lyhytkursseja, joilla vierailevat ekspertti-ohjaajat pitävät työpaja- ja lyhytkurssimuotoista opetusta. Näistä lisätietoja on tulossa sitä mukaa, kun lyhytkurssien suunnitelmat tarkentuvat.

Syksylle on alustavasti suunnitteilla myös pariakrobatian ryhmä. Lisätietoja luvassa myöhemmin.

Oppilaan nimi:
Syntymävuosi:
Huoltajan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta:
Ilmoittaudun leirille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
Ilmoittautuneesta saa ottaa kuvia (esitykset, harjoitukset), ja kuvia voidaan käyttää esim. sirkuksen julisteissa.
Liityn sirkuksen jäseneksi tai olen jo jäsen (jäsenmaksu on 5€). Hyväksyn, että ilmoittautumisessa annetut tiedot kerätään jäsenrekisteriin, ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen

Mitä kylmää syödään kesällä?