SIRKUSESITYS

pariakrobatia_sonjajaviljaKun kaipaat tapahtumaasi jotain uutta ja mieleenpainuvaa ohjelmaa, tilaa meiltä sirkusesitys!

Jokainen esitys suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa tapahtumaan sopivaksi. Esitys voi kestää muutamasta minuutista lähes tuntiin ja sisältää yhden tai useampia numeroita.

Sirkusesitykseen on mahdollista ottaa mukaan taikuri tai yhdistää esitykseen sirkustyöpaja, jolloin halukkaat pääsevät kokeilemaan sirkusvälineitä. Voimme myös esiintyä useamman kerran saman tapahtuman aikana.

Esityksen suunnittelemista ja tarjouksen laatimista varten tarvitsemme tietoja mm. esitystilasta. Alla olevat kysymykset ovat apuna sopivan esityksen suunnittelussa, mutta tarjouksen voi pyytää ja sirkukseen olla yhteydessä myös ennen kuin kaikki yksityiskohdat ovat tiedossa.

  • Millaista tapahtumaa olette järjestämässä?
  • Aika ja paikka?
  • Minkälainen tila teillä on varattu esitykselle? Onko esitys lavalla vai lattialla (= samalla tasolla yleisön kanssa), ulkona vai sisällä? Jos ollaan ulkona niin onko alustana nurmikkoa, asvalttia, hiekkaa vai jotain muuta?
  • Mitkä ovat esiintymistilan mitat eli leveys, syvyys ja vapaa korkeus? Onko esiintymisalueella jotain tavaroita, mitä pitäisi varoa, esim. soittimia, äänentoistovälineitä tms.?
  • Onko esiintymispaikassa käytössänne minkäänlaista äänentoistoa musiikin soittamista varten, vai tuommeko laitteet mukanamme?
  • Oletteko kiinnostuneet pelkästä esityksestä, vai esityksestä ja työpajasta?

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
ouluntahtisirkus@gmail.com
puh. 040 418 1750