ILMOITTAUTUMINEN

kangas2

Voit ilmoittautua kevätlukukaudelle 2024 alla olevalla kaavakkeella. Kevätlukukausi alkaa 8.1. ja päättyy kevätesityksiin välillä 11. – 19.5.2024.

Hinnat

Katso kevätlukukauden lukukausimaksujen summat täältä. Huomioi, että hinnat ovat osallistujakohtaisia lukuunottamatta perhesirkuksia, joissa lukukausimaksut ovat perhekohtaisia.

Peruutukset

Varaamme ryhmäpaikkoja ilmoittautumisten perusteella, ja siksi on tärkeää, että perut paikkasi jos et pysty osallistumaan ryhmään. Voit perua paikan maksutta viikon sisällä lukukauden ensimmäisestä harjoituskerrasta. Jos ilmoittaudut mukaan myöhemmin, voit perua paikan maksutta viikon sisällä ilmoittautumista seuraavasta harrastuskerrasta. Jos perut paikan tätä myöhemmin, veloitamme 50% – 100% lukukausimaksusta.

Kurssien toteutuminen varmistuu sitten, kun vähintään seitsemän henkilöä on ilmoittautunut kurssille. Jos ilmoittautuneita on tätä vähemmän, kurssi perutaan ja siitä ilmoitetaan sähköpostitse.

Oppilaan nimi:
Syntymävuosi:
Huoltajan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Muuta:
Ilmoittaudun kurssille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
+ ryhmä
Ilmoittaudun lisäksi leirille:
Ilmoittautuneesta saa ottaa kuvia (esitykset, harjoitukset), ja kuvia voidaan käyttää esim. sirkuksen julisteissa.
Liityn sirkuksen jäseneksi tai olen jo jäsen (jäsenmaksu on 5€). Hyväksyn, että ilmoittautumisessa annetut tiedot kerätään jäsenrekisteriin, ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen

Mikä eläin? Komeat sarvet. Se on iso. Elää Suomen metsissä. Ei ole poro eikä peura.