JÄSENYYS JA JÄSENTREENI

Oulun Tähtisirkusyhdistys on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää sirkustaidetta Oulussa ja sen lähialueilla. Tähtisirkusyhdistys ylläpitää sirkuskoulua, järjestää sirkusesityksiä ja erilaisia sirkustapahtumia. Jäsenyys on avoin, eli jäseneksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat olla mukana edistämässä sirkustoimintaa!

Liity jäseneksi

Yhdistyksen vuosikokous on päättänyt jäsenmaksun suuruudeksi 5€ kaudella 1.8.2023 – 31.7.2024. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun ja lähettämällä uuden jäsenen nimen ja yhteystiedot osoitteeseen ouluntahtisirkus@gmail.com. Tiedot tallennetaan Oulun Tähtisirkuksen jäsenrekisteriin. Liittymällä jäseneksi vakuutat, että olet tutustunut tietosuojaselosteeseen.

Jäsenmaksun maksaminen

Saaja: Oulun Tähtisirkus

Pankki: Nordea

IBAN: FI04 1107 3000 6693 11

BIC: NDEAFIHH

Viesti: Jäsenmaksu + LIITTYVIEN JÄSENTEN NIMET

Lähetä maksun maksamisen jälkeen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ouluntahtisirkus@gmail.com

Jäsentreeni

Oulun Tähtisirkusyhdistyksen jäsenet ja vierailevat sirkusammattilaiset voivat käydä harjoittelemassa sirkuksen tiloissa hintaan

5€/krt, 30€/vko tai 70€/kausi silloin, kun tiloissa ei ole muita varauksia.

Turvallisuuden vuoksi jokaiselle vuorolla harjoittelevalle annetaan riittävä tila ja keskittymisrauha. Lisäksi on suositeltavaa harjoitella vähintään yhden harjoittelukaverin kanssa. Omatoimisen jäsentreenin ikäraja on 14 vuotta (7-13v aikuisen seurassa).

Jokainen jäsentreeni / treenikausi maksetaan ensisijaisesti tilisiirrolla (korttimaksu toimistolla ainoastaan toimistyotyöntekijän ollessa paikalla).

Saaja: Oulun Tähtisirkus

Pankki: Nordea

IBAN: FI04 1107 3000 6693 11

BIC: NDEAFIHH

Viesti: Jäsentreeni kerta / viikko / kausi + 2023 + treenaajan nimi

Jos tarvitsen omatoimiseen harjoitteluun avainkoodin, ole yhteydessä sähköpostitse ouluntahtisirkus@gmail.com