LUKUJÄRJESTYS (KEVÄT)

Huomioita kevään lukujärjestyksestä

Alla voit nähdä myös kevään lukujärjestyksen. Ryhmien aikataulut ovat pääosin samat kuin syyslukukaudella ja ryhmät jatkavat siitä, mihin kevätlukukauden lopuksi on jääty. Joitakin muutoksia kuitenkin tulee:

Aikuisten lattia-akrobatiaryhmä Jouhevat aloittaa uudelleen tammikuussa.

Aikuisten ilma-akrobatian jatkotason ryhmät Rimpuilijat ja Roikkujat pysyvät samoilla tuntipaikoilla. Molempia ryhmiä ohjaa Iida Hyvärinen (ohjaajavaihtelua voidaan kuitenkin tehdä kauden aikana). Molemmat ilma-akrobatian jatkotason ryhmät ovat saman tasoisia ja soveltuvat kaikille ilma-akrobatian harrastajille, joilla on aiempaa kokemusta vertikaalikankaasta, rengastrapetsista ja staattisesta suorasta trapetsista.

Aikuisten sirkusryhmä Sukkelat palaa lukujärjestykseen pitkähkön tauon jälkeen. Ryhmässä harjoitellaan laajalti eri sirkuslajeja. Sukkeloiden kausi on alkaa kuitenkin vasta helmi-maaliskuussa, ja lukukausimaksu on vastaavasti pienempi.

Uusi lasten alkeisryhmä Salamat tulee perjantain alkuiltaan. Pisarat (ma) ja Sateenkaaret (ti) ovat ensisijaisesti tarkoitettu syksyltä jatkaville oppilaille, mutta ryhmiin voidaan ottaa mukaan uusia harrastajia jos tilaa on.

Revontulet (ke, 6. – 9.lk) ottaa mukaan myös uusia harrastajia (soveltuu siis alkeis- ja jatkoryhmäksi).

Lisäksi keväällä 2024 alkaa vauvasirkusryhmiä, jotka sijoittuvat päiväaikaan. Näistä infoamme myöhemmin mm. nettisivujen etusivuilla.