TILAVUOKRAUS

trapetsi9Tähtisirkuksen tiloja on mahdollista vuokrata harjoitus- ja esityskäyttöön. Käytössämme on aulatilaa, kaksi pukuhuonetta, wc sekä sali. Salissa on tanssimatolla päällystetty joustolattia ja nouseva katsomo. Lattian koko on noin 11 x 12 m eli noin 130 m2, ja katsomoon mahtuu noin 100 henkeä.

Valo- ja äänikalusto tai tavaroiden säilytys sirkuksen tiloissa ei kuulu vuokraan ilman erillistä sopimusta. Salin on oltava käyttökunnossa ja siivottuna silloin kun salia ei ole vuokrattu (esim. päivävuokralaisten jäljiltä opetuskunnossa iltaa varten).

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan, ettei kiinteistön tai sen osan käyttö aiheuta häiriötä tai vaaratilannetta tilassa oleskeleville henkilöille, ohikulkijoille tai ympäristön asukkaille. Tilaisuuden järjestämiseen mahdollisesti vaadittavat viranomaisluvat ja -ilmoitukset vuokralainen on velvollinen huolehtimaan itse. Oulun Tähtisirkuksen tapaturmavakuutus ei kata sirkusopetuksen ulkopuolella sattuneita tapaturmia sirkuskoulun tiloissa.

Vuokralainen sitoutuu siivoamaan tilan käytön jälkeen, sekä korjaamaan mahdolliset vahingot. Tilan on oltava vuokrauksen päätyttyä samassa kunnossa, kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Muutoin vuokranantajalla on oikeus tilata paikalle siivooja ja/tai korjaaja, jonka työstä aiheutuneet kustannukset veloitetaan vuokraajalta.

Hinnat: 15€/tunti, yli 10 tunnin vuokraus 10€/tunti.

Lisätiedot:
ouluntahtisirkus@gmail.com
040 418 1750