SIRKUSSYNTTÄRIT

Sirkussynttäreiden tilavuokran kesto on ehdotuksemme mukaan 3h, joista 1h on osaavan sirkusopettajan pitämä sirkustyöpaja. Sirkussynttäreiden vietto meillä onnistuu siten, että järjestävä perhe itse hoitaa mahdollisen koristelun, kattauksen, leikit yms, sekä siivouksen. Sirkuskoulu tarjoaa siis synttäreille ohjatun sirkustyöpajan sekä tilan synttäreiden järjestämiseen. Kaiken järjestelyn sekä juhlimisen täytyy sisältyä tähän kolmen tunnin vuokra-aikaan, myös siivouksen. Voit kuitenkin itse päättää, miten haluat tuon 3 tuntia jakaa. Haluatko käyttää aluksi aikaa koristeluun rauhassa ennen vieraiden saapumista, vai kutsutko kaikki paikalle heti vuokra-ajan alkaessa ja koristelet tilan vieraiden ollessa työpajassa? Entä tarvitsetko lopuksi rauhallista aikaa siivoukselle, vai siivoiletko samalla kun vieraat vielä ovat paikalla? Tässä yksi esimerkki, miten ajan voi jakaa:

On sovittu, että tilavuokra alkaa klo 11.30 jolloin järjestävä perhe kattaa ja koristelee tilaa. Vieraat on kutsuttu paikalle klo 12 ja sirkussynttärit starttaavat sirkustyöpajalla. Työpajan aikana synttärisankarin vanhemmat voivat tarvittaessa koristella ja kattaa vielä aulassa sijaitsevaa pöytää. Klo 13 työpaja päättyy ja synttärivieraat sekä sankari pääsevät juhlimaan perheen / järjestäjän itse suunnittelemaa ohjelmaa. Ohljelma voi sisältää perinteisiä synttäriherkkuja ja kakkua, tai halutessanne voitte järjestää myös jotain aivan muuta toimintaa, ja esimerkiksi isompia leikkejä varten käytössänne on myös sirkussalit. Huomioikaa kuitenkin, että sirkussaleihin ei saa viedä ruokaa eikä juomaa, ja sirkusvälineitä käytetään ainoastaan sirkustyöpajan aikana, ei enää sen jälkeen. Juhlat kestävät klo 14 saakka, jolloin vieraille on kutsuttu kyydit ja järjestävälle perheelle jää aikaa aina 14.30 saakka siivota tila.

Sirkussynttäreiden ohjeita, sääntöjä ja hinnat:

– Hinnat alkaen 195€ (max 10 osallistujaa työpajassa) ja 235€ (max 20 osallistujaa työpajassa)

– Asiakkaana olet itse vastuussa kaikesta ruoka ja juomatarjoilusta. Sirkuskoulu ei järjestä synttäreille mitään ruokaa tai juomaa. Vettä saa toki sirkuksen keittiön vesipisteestä.

– Sirkuskoululla käytössä on pöytä (10-12 hlö) , tuolit ja joitakin tarjouluastioita, joita saa lainata. Mikäli teillä on tarve isommalle pöydälle, voidaan tästä sopia erikseen. Lisätuoleja voi hakea tyttöjen pukuhuoneesta, ja siellä olevilla pienemmillä jakkaroilla saa myös tarvittaessa hieman isomman ryhmän mahtumaan pöydän ääreen. Lisäksi keittiössä saa käyttää kahvinkeitintä, teenkeitintä ja jääkaappia. Sirkuskoulun seinänaapurina on Värtön K-market, mistä on kätevä käydä ostamassa tarpeen tullen jotain.

– Kaikki järjestelyt ja siivous täytyy hoitua synttäreille varatussa kolmessa tunnissa. Mikäli tämä tuntuu lyhyeltä ajalta, voit vuokrata lisätunteja hintaan 60€/h. Lisätunti pitää kuitenkin varata ennakkoon, eikä sitä valitettavasti ole mahdollista paikan päällä päättää. Myös sirkustyöpajan kestoa voi halutessanne pidentää, mutta silloin hinta lasketaan uudelleen.

– Sirkustyöpajan osallistujamäärät takaavat mukavan, turvallisen ja laadukkaan sirkustyöpajan kaikille. Jos osallistujamäärä ylittää 10 hlö, otamme työpajaan mukaan kaksi opettajaa. Sirkusopettajien ohjeita täytyy noudattaa, jotta kaikkien turvallisuus voidaan taata. Mikäli ohjeiden kuunteleminen ei onnistu, on sirkusopettajalla oikeus estää henkilön osallistuminen. Mikäli ajatuksenanne on järjestää mega-kokoiset synttärit, joihin haluaisitte kutsua isomman määrään vieraita, voidaan tästäkin neuvotella ennakkoon, ja työpajan luonne muuttuu tässä tapauksessa hieman erilaiseksi (pop in – pop out -tyyli).